Qui som?

Som un grup de gent vinculada a l'escola que sobretot ens agrada caminar. En el transcurs d'aquests anys, mestres, alumnes, exalumnes, pares i mares hem estat els participants d'aquesta experiència que de molt segur ens ha deixat a tots records inoblidables.
Cada any, a través de l'agenda de l'alumnat i de convocatòries a les reunions de presentació de la nova temporada, hem convidat a tothom a conèixer, participar i gaudir d'unes hores tots junts amb la finalitat de fer el Mataró - Montserrat a peu i de nit.

Com entrenem?
Per seguir amb èxit la caminada que fem és indispensable un entrenament adequat que ha de començar uns mesos abans de la Mataró - Montserrat. Aquests entrenaments es porten a terme els matins de diumenge amb la participació de tots aquells que vulguin formar part de la caminada a Montserrat o simplement de tothom qui vulgui gaudir d'un passeig matinal. L'última setmana d'entrenaments, cadascú valora el seu estat de forma per fer la marxa i, si hi ha algú que no s'hi veu amb cor o els guies recomanen de no fer-la, un altre any serà. El més important és gaudir.